Over ons - een gezamenlijke ontdekking

'Over ons', omdat elke reis — of die nu gericht is op het vervullen van je kinderwens, het bereiken van hormonale balans, of ondersteuning in je zwangerschap — een gedeeld avontuur is.

Jouw verhaal en mijn expertise, een samenwerking voor jouw welzijn en gezondheid.

Wim, een professionele acupuncturist, zittend in zijn praktijk met een kop thee.

Ik sta klaar om je bij te staan!

Zowat 15 jaar geleden nam ik een gezond besluit. Of dat dacht ik toch. Ik wou immers mijn fysieke conditie op peil brengen. Hoe? Door deel te nemen aan Dwars door Hasselt. Mijn eerste loopwedstrijd ooit. Na een degelijke training liep ik de 5 kilometer. Het ging goed. Ik ging er volledig voor. Ik verbrak zelfs mijn persoonlijk record. Maar … ik liep een blessure op.

In de hoop snel beter te worden, ging ik naar de kinesist. Maar spijtig genoeg hielpen de standaardbehandelingen niet. Dus vroeg Johan, mijn kinesist, me of hij acupunctuur mocht proberen. Naalden? Op mijn lijf? Ik zag me al als fakir op een spijkerbed zitten. Ik begreep niet meteen hoe dát me ging helpen.

Maar goed, wie niet waagt, niet wint, toch? Groot was dan ook mijn verbazing toen mijn blessure plots snel verholpen was. Door die simpele naaldjes. Mijn liefde voor de alternatieve Oosterse geneeskunde groeide …


Wim, een ervaren acupuncturist, toont een cupping pistool en cup, klaar voor een therapie sessie.

Mijn groeiende passie nam een beslissende wending toen ik me verdiepte in de wonderlijke wereld van fertiliteits-acupunctuur. Een ontmoeting met een innovatieve Ierse arts, die baanbrekend onderzoek deed naar de effecten van acupunctuur, opende een tot dan toe onbekende deur voor me. Zijn uitgebreide kennis en netwerk leidden mij naar een kring van vooraanstaande gynaecologen in de Verenigde Staten.

Gedreven door een verlangen om mijn kennis te verdiepen en mijn vaardigheden uit te breiden, greep ik de kans aan om een gespecialiseerde opleiding te volgen bij een gerenommeerde arts, een autoriteit op het gebied van fertiliteitsbehandelingen. Deze ervaring, gericht op het ondersteunen van koppels op hun fertiliteitstraject, was een eye opener.

Mijn horizon verbreedde zich verder toen een innovatieve arts in Jeruzalem en later een arts uit Portugal mijn pad kruiste, waardoor ik lasertechnologie in mijn repertoire opnam. Mijn respect voor deze eeuwenoude geneeswijze werd alleen maar verdiept door twee onvergetelijke reizen naar Hangzhou, China, waar ik het voorrecht had om te leren in een universitair ziekenhuis.

Nu, met een rijke ervaring en een constante drang naar innovatie en verdieping, 


Logo's van de beroepsorganisaties waarbij Wim is aangesloten, inclusief Eufom, clll.org en ETCMA.

Ik bied je mijn expertise aan. Of je nu ondersteuning zoekt in zwangerschap, vruchtbaarheidsproblemen of hormonale disbalans, ik sta klaar om je te helpen.