Beheersen ongemakken je zwangerschap?

Ervaar je misselijkheid, vermoeidheid of een baby in stuitligging?

Zoek je voorbereiding op een vlotte bevalling?

 Ontdek hoe acupunctuur kan helpen!

Ik gebruik traditionele naalden met moderne laser.

Van misselijkheid tot stuitligging: Klaar voor een zwangerschap zonder ongemak?

Worstel je met zwangerschapsmisselijkheid, dagelijkse ongemakken en die eindeloze rugpijn die je slapeloze nachten bezorgt? Voel je je overweldigd door vermoeidheid en slaat de angst je om het hart bij de gedachte aan een baby in stuitligging, waardoor je droom van een natuurlijke bevalling op losse schroeven staat? In een periode waarin traditionele medicatie vaak geen veilige optie is, kan het voelen alsof je vastzit zonder uitweg, op zoek naar een veilige aanpak voor zowel jou als je ongeboren kind.

Maar wat als het anders kan... !

Ontdek hoe acupunctuur je kan ondersteunen tijdens je zwangerschap.  Meer dan alleen het verminderen van misselijkheid en pijn, biedt het een strategie voor stuitligging met moxa rond de 34-35 weken. Als je uitgerekende datum dichterbij komt, helpen gerichte behandelingen met acupunctuur je lichaam voor te bereiden op een soepele bevalling.

Hoe je met (laser)acupunctuur natuurlijke ondersteuning geniet tijdens je zwangerschap!

Ontdek hoe naaldvrije acupunctuur focust op hormonale balans en het reguleren van je energie om je zwangerschapsuitdagingen aan te pakken. Deze benadering biedt meer dan verlichting van misselijkheid en pijn; het harmoniseert en herstelt je energiedoorstroom, richt zich direct op de kern van je zwangerschapsproblemen.

Mijn pad in gynaecologische acupunctuur startte met de ontmoeting van  een Ierse expert, die me verbond met een wereldwijd netwerk van specialisten. In Jeruzalem ontdekte ik de lasertechniek: een Duits lasertoestel voor naaldvrije acupunctuur. Deze techniek heeft mijn praktijk verrijkt, perfect voor zwangere vrouwen op zoek naar veilige, comfortabele verlichting zonder de zorgen over naalden. In samenwerking met diverse vroedvrouwpraktijken uit de buurt, lever ik  een geïntegreerde aanpak om aanstaande moeders optimaal te ondersteunen tijdens hun zwangerschap.

Baby Keert  - Natuurlijke, zachte en vlotte bevalling met hulp van acupunctuur!

Met behulp van acupunctuur werd mijn baby gedraaid uit stuitligging en kon ik genieten van een rustige en natuurlijke bevalling! De warme ontvangst en deskundige behandelingen van Wim zorgden ervoor dat ik ontspannen bleef tot aan de geboorte, wat resulteerde in een vlotte en zachte bevalling.

Floor Vastmans

Zwangerschapsbegeleiding via acupunctuur!

Zwangerschapsongemakken verminderen met acupunctuur.

Stop met zorgen maken over zwangerschapsongemakken. Ontdek samen met mij hoe je een comfortabelere zwangerschap kunt ervaren. Mijn aanpak richt zich op:

  • Begrip van je lichaam: Verwerf diepgaand inzicht in de veranderingen die je lichaam doormaakt tijdens de zwangerschap en hoe je deze kunt ondersteunen.
  • Aanpak van zwangerschapsklachten: We identificeren samen de specifieke uitdagingen die je ervaart en stemmen de acupunctuurbehandeling hierop af, met een focus op het aanpakken van de basis van je ongemak.
  • Voedings- en supplementenadvies: Ontvang gepersonaliseerd advies over voeding en supplementen die essentieel zijn voor een gezonde zwangerschap en het minimaliseren van ongemakken.
  • Levensstijl en stressmanagement: Werk samen aan aanpassingen in je levensstijl en technieken voor stressvermindering om je welzijn tijdens de zwangerschap te maximaliseren.

Reduceer zwangerschapsklachten

Acupunctuur vermindert klachten zoals misselijkheid, zuurbranden en vermoeidheid door specifieke acupunctuurpunten te stimuleren.

Bevordert doorbloeding en energiebalans

Acupunctuur verbetert de doorbloeding tijdens de zwangerschap en reguleert de energiebalans door de stroom van Qi te beïnvloeden.

Verlicht stress en angst, vind rust.

Acupunctuur vermindert stress tijdens de zwangerschap en bevordert zo een optimale zwangerschap en bevalling.

Verlichten van

pijnklachten

Acupunctuur biedt verlichting voor pijnklachten, zoals rug-, bekken-, hoofd-, spier- en gewrichtspijn, zonder het gebruik van medicatie.

Draaien van een baby in stuitligging.

Acupunctuur, vaak in combinatie met moxa, stimuleert het draaien van de baby in stuitligging naar de juiste positie.

Bevordert een vlotte bevalling

Acupunctuur vergemakkelijkt een bevalling door hormonen, baarmoederhals en ontspanning te reguleren, weeën op te wekken.

Maak vandaag de start naar een natuurlijke 

aanpak van je zwangerschapsklachten

Geen fan van naalden

Veilige en effectieve behandelingen zijn beschikbaar met zowel laseracupunctuur als traditionele naaldacupunctuur

100% op maat en safe

Ik bied gepersonaliseerde zorg zonder quick-fix remedies, met aandacht voor elk individu. Acupunctuur is safe tijdens de zwangerschap.

Samenaanpak klachten

Ontdek met mij de oorzaken van je klachten en herstel je energie. Bereik me op WhatsApp voor vragen en updates. Ik sta voor je klaar!

- Veelgestelde vragen -

Optimaliseer je zwangerschap! Voel je in balans!

De eerste stap? Maak een afspraak!