Alles wat je wilt weten over acupunctuur … in één handig e-book.

Futloos? De teugels kwijt? Allerlei ongemakken? Er bestaat meer dan enkel de Westerse geneeskunde.

Ontdek de eeuwenoude Chinese geneeswijzen en hoe deze de traditionele geneeskunde kunnen aanvullen.

Ik vertel je in mijn e-book meer over:

N

Acupunctuur

N

Laseracupunctuur

N

De 5 elementen

N

Chinese Kruiden

N

De invloed van voeding op je energiebalans

Over Acupuncto

 

Al jarenlang help ik met acupunctuur en laseracupunctuur mensen weer balans vinden. Want soms is die ver zoek. Dat onevenwicht uit zich in tal van fysieke en mentale ongemakken. Van spijsverteringsproblemen tot hoofdpijn, futloosheid, hartkloppingen, slapeloosheid, en zoveel meer.

Ik schenk bewust niet enkel aandacht aan de symptomen. Ik ga vooral op zoek naar de verbanden en oorzaken. Die holistische aanpak werkt. Dat weet ik uit ervaring. Want ook ik zat jaren geleden even vast. Sindsdien maak ik er dus een punt van anderen bekend te maken met de voordelen van (laser)acupunctuur en andere Chinese geneeswijzen.

NEEM JE LEVEN IN HANDEN. VIND WEER BALANS.
DE ALLEREERSTE STAP? LEES HET E-BOOK.

Dit vertellen anderen over het e-book van Acupuncto:

Ik voelde me heel vereerd toen Wim me aansprak om zijn e-book te lezen.
Ik vind het net een meerwaarde hoe hij de Chinese zienswijze over gezondheid deelt. Bij mijn vorige acupuncturist was er geen ruimte voor uitleg en was ik meer een nummer.
Dit e-book is heel vlot geschreven. Je moet helemaal niet thuis zijn in de Oosterse wereld van acupunctuur om er iets van te begrijpen.
Het e-book is voor iedereen toegankelijk. Dank Wim!

Katrien, 26 jaar

Dankjewel dat je mij vroeg om het e-book na te lezen.
Je e-book geeft een mooie samenvatting van de mogelijkheden binnen de acupunctuur. Nadat ik bij jou ben geweest, ben ik overtuigd van de Chinese gezondheidszorg – maar misschien nog meer van jouw aanpak.
Jouw aanpak, de tijd die je voor me maakt, de huiselijke sfeer in de praktijk, … maken het een mooi geheel waarbij ik me goed voel. Dank voor je goede zorg en aanpak.

Daan, 35 jaar

Wat een leuk E-book, heel mooie lay-out en heel basic geschreven. Het gaf me als leek een mooi overzicht van de Acupunctuur.

Ik vond het ook plezant dat je, via allerhande linkjes in het E-book, vrijblijvend bijkomende info kon raadplegen. Ook de vervolgmails zijn leuk opgebouwd en gaven mij het vertrouwen dat ik bij de juiste persoon was aangekomen. Ik heb een afspraak gemaakt en ga nu op regelmatig tijdstip naar Wim.

Evi, 41 jaar

ONTDEK DE EEUWENOUDE CHINESE GENEESWIJZEN
EN HOE DEZE DE TRADITIONELE GENEESKUNDE KUNNEN AANVULLEN.

Meld je aan voor mijn e-book!

Alles wat je wilt weten over acupunctuur...in één handig e-book!

Ebook Je Gezondheid op Punt

Je hebt je met succes ingeschreven!